Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
Koňo 04/08/2020
SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Už mám doma jeden takýto kompresor, tento ďalší som kupoval ako darček. Je to veľmi dobrý kompresor, ktorý nepotrebuje napájanie a je rozmerovo malý, takže nezaberá v aute veľa miesta. Spracovanie je veľmi dobré a kvalitné. Malé led svetlo je pekný bonus. Super vec za dobré peniaze. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. I already have one such compressor at home, I bought another one as a gift. It is a very good compressor that does not need power and is small in size, so it does not take up much space in the car. The workmanship is very good and high quality. A small led light is a nice bonus. Great thing for good money. Thank you Banggood.
7
Comments (3)
Submit
  • 1marko1982 Dobrý deň. Dokáže to nafukat koleso auta? Ak áno, koľko kolies zvládne na 1 nabitie? Ďakujem

    Reply 15/08/2020
  • BG161343551 no instructions

    Reply 07/11/2020
  • Koňo Samozrejme, kupoval som to práve kvôli kolesám na aute... Úplne prázdne kolesá som ešte nenafúkaval, takže neviem. Ale keď som prezúval na zimné tak som všetky v pohode dofúkal.

    Reply 06/01/2021
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon